EL 500 A RAZZMATAZZ

dimecres, 5 de març del 2008

OBJECTIU: MIG MILER ABANS NO S'ACABI EL 2008

Aquest any, si tot va bé i les contractacions segueixen el ritme habitual, Gertrudis arribarà a la fantàstica xifra de 500 concerts. Actualment el grup ja en suma 467 i vol celebrar el mig miler de bolos d'una manera molt especial. Per això, d'entrada, s'ha activat aquest bloc per seguir pas a pas aquest compte enrere. Si sou addictes a la rumba de Gertrudis, cal que us hi deixeu caure amb regularitat perquè necessitarem de la vostra complicitat. Si Romàrio va celebrar el gol 1.000, el Palau de la Música commemora el seu centenari o la Marta ja fa tres mesos que es magreja amb en Robert volem convertir en efemèride el dia que Gertrudis arribi a la vegada número 500 que fa el que més li agrada: enfilar-se pels escenaris amb l'objectiu de liar-la de tal manera que ningú no es quedi quiet.




A la foto amb Los Manolos el setembre de 2007 a Figueres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

carai, carai amb els Gertrudis, 500 bolos i jo almenys n'he vist 15 i molts més que en veuré. A veuer si veniu per Girona.

Elena ha dit...

Felicitats pel nou blog, us ho curreu molt als concerts i com a seguidora vostra us ho agraeixo moooolt. També hi vull posar el meu granet de sorra per arribar al 500 i més enllà... Volem més concerts de Gertrudis!!
Deixeu-vos caure pel Maresme, que sereu molt ben rebuts.
Un petó ben fort pels nins de la Garriga.

Anònim ha dit...

jo vull assistir al concert 500. Serà la bomba!! m'ho imagino!!

des de Reus

"MUNDO UAKA"

MÍTING DE VERBENA